DISKOBIL - MOBILDISKOTEK - DISKOTEK - DINNERMUSIK
 
Mobildiskotek og diskotek
for alle aldersgrupper !
 
 Skal I holde bryllup, firmafest, fødselsdag, konfirmation o.l så kontakt os gerne telefonisk eller pr. mail Kontakt os gerne på tlf. 52 112 119

 

 
 
 
 
 
 
 
 

DISKOBIL - MOBILDISKOTEK - DISKOTEK - DINNERMUSIK TIL FIRMAFEST BRYLLUP KONFIRMATION M.V.EN AF DE FÅ KVINDELIGE DJ'S I DANMARK


0g måske den eneste "Disco-mutter". Lone forestår al administration i firmaet, herunder henvendelser fra kunder. Fra og med 2006 har hun været ansvarlig indehaver af firmaet.

Lone er altid god for et godt råd og en snak, når det drejer sig om planlægning af festen og eventuelle selskabslege-/aktiviteter.

Hun tager sig af tilbudsgivning, booking, fakturering og det er hende der sørger for at der er orden i regnskaberne og at kalenderen er ajour. Det er også Lone der koordinerer og forsyner vores DJ's med oplysninger om de forskellige spillejobs: Det er altid den enkelte DJ der kontakter kunden i sidste ende og drøfter de praktiske detaljer med hensyn til opstilling, forløb og musikstil. Det eneste hun ikke blander sig i er teknikken, bortset fra økonomien.

Selvom det meste af DISKOBIL arbejdet for Lones vedkommende sker hjemmefra arbejder hun full-time for Diskobil og er dermed den der arbejder flest timer i DISKOBIL om ugen.

Lone er også firmaets kreative hjerne. Er bl.a. ophavsmand til logoet. Lones sidste tiltag (udover den løbende booking og administration) er en Diskobil tøj-serie (jakker, trøjer, T-shirts og skjorter) så alle vores dj's som udgangspunkt bærer Diskobil logoet når de er ude på job..