DISKOBIL - MOBILDISKOTEK - DISKOTEK - DINNERMUSIK
 
Mobildiskotek og diskotek
for alle aldersgrupper !
 
 Skal I holde bryllup, firmafest, fødselsdag, konfirmation o.l så kontakt os gerne telefonisk eller pr. mail Kontakt os gerne på tlf. 52 112 119

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

DDISKOBIL - MOBILDISKOTEK - DISKOTEK - DINNERMUSIK TIL FIRMAFEST BRYLLUP KONFIRMATION M.V.


Så er der fest

Michael er en af vores nyeste dj´s men bestemt ikke ny i faget. Han har ligesom flere af os andre spillet i mere end 20 år og slog før han blev tilknyttet Diskobil primært sine folder på Mona Lisa i Næstved.

Michael har som den eneste af vores dj´s sin egen hjemmeside "dj michael" hvor han på sin helt egen måde blogger og skriver lidt om de fester han har spillet til. I starten var vi skeptiske men folk tager meget positivt imod det.

Billederne giver os samtidig mulighed for at præsentere det nye Diskobil-look: En helt serie af sorte diskrete skjorter, T-shirts og sweatshirts.

Bryllup på Vallø Slotskro den 3. juni 2008

Vi ville blot fortælle, at DJ Michael gjorde et fantastisk job i lørdags. Dinnermusikken var dejlig og senere på aftenen opfangede han hurtigt stemningen og bragte folk på dansegulvet. Små hints fra os ved bordet blev opfanget øjeblikkeligt. Der var knald på og stakkels Michael fik først aftensmad meget sent. Også under receptionen om eftermiddagen, hvor vi ikke selv var tilstede, har vi kun hørt godt om. En af gæsterne blev fejret med en fødselsdagssang:) Der har ikke været andet end ros fra gæsternes side og vi kan kun sende de varmeste anbefalinger i Michaels retning. Michael tusind tak fordi du var med til at gøre vores fest en succes.

Martin og Mie

 

Konfirmation i Terslev Forsamlingshus den 30. marts 2008

Hej Michael. Tusind tak fordi du var med til at gøre Joachims konfirmation d. 30 marts 2008 til en dejlig og uforglemmelig dag. Min datter er ikke i tvivl. Du skal også spille til hendes konfirmation, så ses vi ikke før, så ses vi igen d, 1 maj 2011.

Tina og Stig Olsen