DISKOBIL - MOBILDISKOTEK - DISKOTEK - DINNERMUSIK
 
Mobildiskotek og diskotek
for alle aldersgrupper !
 
 Skal I holde bryllup, firmafest, fødselsdag, konfirmation o.l så kontakt os gerne telefonisk eller pr. mail Kontakt os gerne på tlf. 52 112 119

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

DISKOBIL - MOBILDISKOTEK - DISKOTEK - DINNERMUSIK TIL FIRMAFEST BRYLLUP KONFIRMATION M.V.


EN GAMMEL ROTTE FORGÅR IKKE SÅ LET

Rene K. er efterhånden en af de gamle drenge blandt DISKOBIL chaufførerne, og som familiefar med tre børn, og sidst men ikke mindst som gammel erfaren DJ rotte der var med i de glade 80'ere, er han prototypen på en DISKOBIL DJ.

Rene K. har spillet lokalt i Skælskør omegn i gennem en årrække der rækker helt tilbage til 80'erne. Han havde egenlig besluttet sig for at gå på pension, og havde solgt sit disko grej.

Der gik dog kun et par måneder, så begyndte der at mangle noget. Men det blev hurtigt klaret. Rene har aldrig spillet så meget som efter han blev tilknyttet DISKOBIL. Efter en enkelt fest hvor han stod bag pulten, kom der 3 henvendelser ind i den efterfølgende uge: De skulle holde fest. Der skulle være musik og det skulle bare være Rene K.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

80'er fest på Bildsøskov Feriekoloni i Slagelse den 6. september 2008

Hej Lone. Vi havde en helt fantastisk fest som I/René var én af årsagerne til. Det hele kørte som det skulle og René var god til at fange stemningen. Mange tak for det. Vi vender helt klart tilbage til jer næste gang vi skal holde en stor fest.

Brian Petersen

Bryllupsfest på Reersø Kro i Gørlev den 28. juli 2007

Hej Lone Mange tak for en dejlig aften, René var fantastisk, desværre var lokalet varmt og mange af vores gæster dovne og trætte, men musikken var bare super. Vores lille pige på knap 3 år dansede hele aften til kl ca. 1 og jeg var også en del ude på gulvet... Så ham kan i rolig rose, det hele var super både under maden og efter.

Lotte Egaa Drasbeck

Bryllupsfest på Skjalm Hvide Hotel i Slangerup den 27. maj 2007

Hej René K. 1000 tak fordi du var med til at gøre vores bryllupsfest til en stor succes. Musikken under middagen var bare helt i top og bagefter fik du godt nok gang i folk med et fedt mix af hits. Der er flere der har klaget over ondt i benene dagen efter, af at danse for meget :-)

Bryllupsfest, Hotel Kong Valdemar, Vordingborg den 18/6 2005

"Vi vil gerne takke Rene for at gøre vores bryllupsdag den 18. juni 2005 i Vordingborg til noget ganske særligt. Hans dinnermusik var tilpas afdæmpet til at snakken kunne flyde frit, hvilket skabte nogle gode rammer omkring bordet. Brudevalsen blev leveret uden problemer - og da der bagefter blev spillet op til fest, kom der rigtig gang i dansegulvet. Rene var hurtig til at spotte, hvilket noget musik der skulle spilles - og var på den måde med til at gøre vores fest helt fantastisk. Vi lukkede og slukkede sammen med Rene kl. 04.00 - og efter en lang dag var det dejligt at Diskobil levede op til deres ry mht. den aftalte pris, så man ikke skulle stå og diskutere evt. priser på overtimer. Endnu en gang tak for et kanon arrangement."

Helle og Klaus Kristensen, København

Bryllupsfest, Hotel Josty, Frederiksberg den 10/9 2005

"ALLE gæsterne – selv familiens egen musikker, roste musikken, både under middagen og til efterfølgende dans."

Mette & Benny Nielsen, København

 

Konfirmationsfest i Haslev den 29. maj 2006

Tak for en rigtig god DJ (Rene K.) ved vores datters konfirmation 29/4-06. Perfekt musik til en spredt aldersgruppe...der var nogle der dansede hele tiden. God til at lave fællesdans og holde stemningen i kog. Alle gæster har rost arrangementet i høje skyer... vi anbefaler jer til alle der skal bruge musik til en god fest.

Pia og Michael Kold, Haslev