DISKOBIL - MOBILDISKOTEK - DISKOTEK - DINNERMUSIK
 
Mobildiskotek og diskotek
for alle aldersgrupper !
 
 Skal I holde bryllup, firmafest, fødselsdag, konfirmation o.l så kontakt os gerne telefonisk eller pr. mail Kontakt os gerne på tlf. 52 112 119

 

 

 

 

 

DDISKOBIL - MOBILDISKOTEK - DISKOTEK - DINNERMUSIK TIL FIRMAFEST BRYLLUP KONFIRMATION M.V.VORES SJOVESTE DJ

Søren er en særdeles erfaren herre bag pulten. Han var ligesom os andre med i de glade 80'ere, og startede sit eget mobildiskotek i 1980. Han spillede på The Voice dengang det hele startede. Søren har herudover spillet på Oslo båden, Woodstock, Craxy Daisy, La Santa Sport, Lanzarote, Dyrehavsbakken og en række andre kendte steder.

I dag hvor han er rundet de 40 står den mere på voksendiskotek. Han har ligesom os andre spillet et hav af firmafester, runde fødselsdage og bryllupsfester,

Herudover kan man jævnligt opleve Søren bag pulten på Pure Passion i Lyngby og på Lyngby Stadion som speaker.

Søren er lidt af en ener på sit/vores område. Han bruger ikke hovedtelefoner da han kender sine cd'ere som sin egen bukselomme. I stedet bruger han kræfterne på at sprede glæde og humør ud til folk. Det er en af de ting der holder ham igang bag pulten. Billederne viser tydeligt hvorfor han går under navnet DJ Funnyboy.

 

 

 

 

Efter-bryllupsfest i Rungsted Havn den 20. august 2008

Kære Diskobil. Tusind tak for en flot indsats af Søren ved vores fest den 20. august i Rungsted. Han spillede alle vores favoritter og mere til, og vi var meget tilfredse. Der var god stemning hele aftenen. Det bliver ikke sidste gang.

Mange hilsener Karsten og Mette Kildahl