DISKOBIL - MOBILDISCOTEK - DISCOTEK - MOBILDISKO - DINNERMUSIK
 
Mobildiskotek og diskotek
for alle aldersgrupper !

Typisk booking-forløb

1. Henvendelse fra Jer
2. Tilbud fra DISKOBIL
3.
Bekræftelse fra DISKOBIL
4.
Betaling: Ved festen eller før.
5. Faktura fra DISKOBIL
6. Vi modtager gerne feedback

Start forløbet her


 

Kontakt os gerne på tlf. 52 112 119


 

 

 

DISKOBIL - MOBILDISKOTEK - DISKOTEK - DINNERMUSIK TIL FIRMAFEST BRYLLUP KONFIRMATION M.V.
DISKOTEK, DJ OG MUSIK ER KLAR NÅR FESTEN STARTER

Vi påregner ca. 1 1/2 times tid til opstilling inden gæsterne kommer.
Det er normalt i overkanten, men vi vil være sikre på at være helt køreklar, inden det går løs. Der er ikke noget værre end at gå og stille eop når gæsterne er kommet; fordi der lige var
en trappe i vejen, og det er slet ikke sjovt for arrangøren. Samtidig skal der altid være tid til en snak med personalet på stedet eller værtsparret.

PLADSFORHOLD

Vi kan lave forskellige opstillinger afhængig af lokaliteterne. Vores højtalersystemer er meget kompakte. Typisk består de af to topkasser som monteres på to meget kompakte bundkasser. Denne løsning fylder faktisk ikke mere end normale højtalerstativer, som nogle dog også kører med.

Til de lidt større firmafester skal der lidt mere isenkram til, men der er pladsforholdene normalt også anderledes.

BEMANDING

Vi kommer ikke med et crew, såkaldte roadies eller andre "der bare er med" fordi det er sjovt.

Vi stiller normalt med én person og højest med to personer. Alt andet vil virke for dominerende i forhold til dem vi skal servicere:
Jer og Jeres gæster.

Uanset hvilken løsning der anvendes kan det tilpasses pladsmæssigt. Er pladsen trang skubber vi ofte udstyret sammen så det kun fylder 2 x 1 meter under spisningen. Efter spisningen hvor der normalt flyttes nogle borde, kan det så rykkes lidt ud, så vi har lidt mere
plads at røre os på. Ofte stiller vi op i et hjørne. Herved udnyttes lokalet bedre fysisk, hvilket er væsentligt under middagen. Ofte opnår man på denne måde også bedre lydmæssige forhold fordi lyden ikke går direkte ind i en væg, ligesom at der herved laves et afsides hjørne hvor lyden går i den anden retning.

Et diskotek behøver ikke at være stort og prangende, men kan tilpasses forholdene. Det er en af grundene til at det kaldes et mobildiskotek eller et mobildisko.

Bortset fra ved de helt store fester prøver vi så vidt muligt at undgå scener. Vi foretrækker at stå på gulvet. Det giver en bedre kontakt og dialog med folk, ikke mindst i forhold til musikønsker; For nogle er det at ønske et nummer, ikke bare noget man gør. Slet ikke hvis DJén står på en høj scene.

Af og til kommer man ud i situationer hvor der ikke skal være middag og efterfølgende dans i samme lokaler. Det er også set at vi taler om lokaler på forskellige etager. Af samme årsag har vi ekstra pulte og ekstra højtalere til dette formål. Ved at medbringe to anlæg, undgår man at skulle flytte anlæg m.v. ved bryllupsfesten 5 minutter før brudevalsen skal spilles, fordi middagen trak ud, eller under selve desserten med deraf følgende gener for gæsterne. Men det er noget man bør gøre opmærksom på tidligt i planlægningsforløbet.

Vi har alubroe'r som er beregnet til montering af lys men vi bruger dem stort set aldrig fordi de er alt for dominerende og ufleksible.. Vi bruger som regel altid et eller to stativer med en såkaldt T-bar eller powerbar på. Fordelen ved disse er at de kan placeres hvor der nu engang er plads, og de er så nemme at sætte op, at det kan vente til efter spisningen, hvis pladsen er meget trang, og der bare ikke er plads (eller det syner forkert).

 

 

 

 

Et af de få billeder vi har fået taget af Rene K in actionSTRØMFORHOLD

Ved 9 ud af 10 jobs kan vi klare
os med et almindeligt 230 volt/10 ampere stikudtag (i daglig tale kaldet en stikkontakt). Dog kan man komme ud for sjove ting som effektkrævende varmeplader o.l.under en buffet hvor man så vælger at trække strømmen et andet sted fra. Ved de hlt store jobs-1.000 personer) vil der normalt være 400 volt til rådighed.

 

Mobildiskotek og diskotek
for alle aldersgrupper !